Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

joomla templates top joomla templates template joomla

Αγαπητά μέλη του "Puerto del Tango",

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

Το ταξίδι του tango argentino στην πόλη του Βόλου ξεκίνησε από την προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων που αγάπησε αυτόν το χορό. Σκοπός τους ήταν να τον διαδώσουν ώστε να τον γνωρίσει και να τον αγαπήσει ο κόσμος, όπως και οι ίδιοι. Το tango αγκαλιάστηκε από πολλά άτομα διαφόρων ηλικιών και άρχισε να εξαπλώνεται στην πόλη με μεγάλη άνθιση.

Την Κυριακή στις 17/09/2017, πραγματοποιήθηκαν, αισίως, εκλογές για την ανάδειξη του 8ου Διοικητικού Συμβουλίου του "Puerto del Tango" και τα πέντε μέλη του είναι τα εξής:

Πρόεδρος - Αρβανίτη Ελπίδα
Αντιπρόεδρος - Περσουφλιώτης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας - Ανδριάδη Αλεξάνδρα
Ταμίας - Λυρίτση Ειρήνη
Σύμβουλος - Σπανός Βασίλειος

Ευχαριστούμε που μας στηρίξατε με την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Ελπίζουμε να συνεισφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Όπως πάντα, όμως, χρειαζόμαστε την παρουσία σας και τη βοήθειά σας για να καταφέρουμε όμορφα πράγματα! Ο καθένας από εμάς αποτελεί ένα λιθαράκι και όλοι παρέα μπορούμε να χτίσουμε πολύ γερές βάσεις.

Το πλοίο στο λιμάνι του tango περιμένει να γεμίσει με το πλήρωμά του και το μαγικό είναι πως έχει απεριόριστο χώρο για αυτό.

Δε μένει παρά να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά όλα τα άτομα, τα οποία συνέβαλαν τόσο στη δημιουργία όσο και τη συνέχιση του συλλόγου και συνεχίζουν να τον στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Ελάτε να αισθανθούμε παρέα τις αγκαλιές, το πάθος, τη στοργή, την αγάπη, την κατανόηση και όλα όσα μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος μέσα από τη μαγεία αυτού του χορού.

Τι περιμένετε λοιπόν; Επιβιβαστείτε και vamos!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους: 
- Τηλέφωνα: 697 3546 877 (πρόεδρος), 697 4799 905 (γραμματέας)
- Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
- Μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο facebook:@PuertoDelTango

Με εκτίμηση προς όλα τα μέλη και φίλους του Puerto del Tango, αλλά και της κοινότητας του tango γενικότερα,

Η γραμματεία του συλλόγου, 
Αλεξάνδρα Ανδριάδη

Εκλογές Puerto del Tango

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου,

 

Θα θέλαμε να σας ενημέρωσουμε ότι λόγω μη απαρτίας των μελών, την Κυριακή 10/09, δεν πραγματοποιήθηκαν η Γ.Σ. και οι εκλογές. Ορίστηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής αυτών στις 17/09 18:00 - 22:00, στο "Λυχνάρι" στην Αγριά.

Ας μη λείψει κανείς!

 

Εκλογές Puerto del Tango

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

 

Στην Γενική Συνέλευση που Γραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/06/2017, προκυρήχθηκαν νέα  Γ.Σ. και εκλογές   στις 10/09/2017έπειτα από παραίτηση 3 από τα 5 μέλη του ΔΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά το καταστατικό, οι υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνονται μέχρι μια εβδομάδα από την ημέρα των εκλογών, στην προκειμένη περίπτωση, μέχρι 03  Σεπτεμβρίου 2017.

Δικαίωμα υποψηφιότητας αλλά και ψήφου έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για το 2017.

Όσοι φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους για το 2017, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ταμία του Συλλόγου Ελπίδα Αρβανίτη (6973546877) για την καταβολή της συνδρομής και στη συνέχεια  να συμπληρώσουν την εγγραφή μέλους στο http://puertodeltango.gr/el/contact-el με την επιλογή «Αίτηση νέου μέλους».

Γενική Συνέλευση "Puerto del Tango"

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

a.jpg

Όπως αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, ανακοινώνουμε σε όλα τα μέλη, και φίλους του Puerto del Tango ότι θα πραγματοποιηθεί
Τακτική γενική συνέλευση 13/06/2017 στις 17:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 14/06/2017 και ώρα 18:00 . 
 
Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. είναι το ΚΕΚ ΚΕΠΕΘ, στη Βασσάνη 9
 
Θέμα πρώτο :Ετήσιος απολογισμός δράσεων και οικονομικών στοιχείων του συλλόγου
Θέμα δεύτερο: Μελλοντικές δράσεις του συλλόγου


Γενική Συνέλευση || Εκλογές

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

Όπως αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου στο τακτικό ΔΣ για το μήνα Απρίλιο (Τετάρτη 20/04/2016), στις 24 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00 στο πατάρι του Filippou Cafe (Αργοναυτών 63, Παραλία Βόλου) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση, μετά την οποία θα ακολουθήσουν οι εκλογές για το νέο ΔΣ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ και κατ'επέκταση οι εκλογές μεταφέρονται την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00 στο Bossa (Τοπάλη 18 (εντός στοάς), 1ος όροφος).

 

Υπενθυμίζουμε ότι κατά το καταστατικό, οι υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνονται μέχρι μια εβδομάδα από την ημέρα των εκλογών, στην προκειμένη περίπτωση, μέχρι 17 Μαΐου 2016.

 

Δικαίωμα υποψηφιότητας αλλά και ψήφου έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για το 2016, .

Όσοι φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους για το 2016, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ταμία του Συλλόγου Δέσποινα Γεωργιάδου (6982403556) για την καταβολή της συνδρομής και στη συνέχεια  να συμπληρώσουν την εγγραφή μέλους στο http://puertodeltango.gr/el/contact-el με την επιλογή «Αίτηση νέου μέλους».

 

 

Ανανεώσεις/Εγγραφές Μελών

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

Φίλοι μας!

 

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να γίνετε μέλος στο σύλλογο μας, ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας για το 2Ο16 σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας, μέσω της καρτέλας 'Αίτηση νέου μέλους' που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή με το να μας βρείτε σε κάποια από τις βραδιές μας. 

Υπενθυμίζουμε ότι η αίτηση σας ολοκληρώνεται με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής (20 ευρώ) στην ταμία του συλλόγου Δέσποινα Γεωργιάδου.

 

Με τη συνδρομή σας απολαμβάνετε προνόμια μέλους, όπως εκπτώσεις σε σεμινάρια, φεστιβάλ και άλλα, αλλά επίσης μας βοηθάτε να διοργανώσουμε ακόμη περισσότερα πράγματα!

 

 

Γενική Συνέλευση Puerto del Tango

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

images

 

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Puerto del Tango, ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/06 και ώρα 18:00.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνάντηση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 25/06 στις 19:00.
Ο χώρος διεξαγωγής είναι η αίθουσα εκδηλώσεων του φρονιστηρίου Fiore,
στην οδό 28ης Οκτωβρίου 219,(με Δεληγιώργη), στον τέταρτο όροφο. 

Όσοι φίλοι του Συλλόγου θέλουν να έχουν ενεργό συμμετοχή στη Γ.Σ. θα πρέπει να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους για το 2015, επικοινωνώντας με την ταμία του Συλλόγου Δέσποινα Γεωργιάδου (6982403556) και συμπληρώνοντας την εγγραφή μέλους στο http://puertodeltango.gr/el/contact-el με την επιλογή «Αίτηση νέου μέλους».

Ευχαριστούμε πολύ το φρονιστήριο Fiore για την παραχώρηση του χώρου!

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του ΔΣ

Πρόσκληση για την εγγραφή/ανανέωση μελών του συλλόγου

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Puerto del Tango,

σας προσκαλούμε να εγγραφείτε μέλη του συλλόγου μας για το νέο έτος 2015!

Ως μέλη δικαιούστε εκπτώσεις στις εκδηλώσεις (βραδιές χορού, φεστιβάλ κλπ.) στα μαθήματα και στα σεμινάρια του συλλόγου, καθώς και διάφορες άλλες, οικονομικές και μη, διευκολύνσεις. Όσοι είστε ήδη μέλη, μπορείτε να ανανεώσετε την εγγραφή σας με την συνεισφορά της συνδρομής μέλους. Η συνδρομή διαρκεί μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους και είναι 20 ευρώ το χρόνο. Την εγγραφή νέου μέλους μπορείτε να την κάνετε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας στη σελίδα:
http://www.puertodeltango.gr/el/about-us-el/new-member ή κάθε Κυριακή στο "Filippou Cafe Classique" στις βραδιές χορού που διοργανώνουμε, συμπληρώνοντας μια φόρμα εγγραφής που θα βρείτε πάνω σε κάθε τραπεζάκι.(πληροφορίες: Γωγώ Καλλιγιαννάκη τηλ 6976738850.) Για την καταβολή της συνδρομής σας επικοινωνείτε με την ταμία μας Δέσποινα Γεωργιάδου (τηλ. 6982403556)

Μπορείτε επίσης να συμβάλετε έμπρακτα με την συμμετοχή σας σε κάποια από τις ομάδες δραστηριοτήτων του συλλόγου (πληροφορίες σχετικά με τις ομάδες:
http://puertodeltango.gr/el/activities-team-el).

Ευχαριστούμε πολύ!