Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

joomla templates top joomla templates template joomla

Αγαπητά μέλη του "Puerto del Tango",

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Ανακοινώσεις

Το ταξίδι του tango argentino στην πόλη του Βόλου ξεκίνησε από την προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων που αγάπησε αυτόν το χορό. Σκοπός τους ήταν να τον διαδώσουν ώστε να τον γνωρίσει και να τον αγαπήσει ο κόσμος, όπως και οι ίδιοι. Το tango αγκαλιάστηκε από πολλά άτομα διαφόρων ηλικιών και άρχισε να εξαπλώνεται στην πόλη με μεγάλη άνθιση.

Την Κυριακή στις 17/09/2017, πραγματοποιήθηκαν, αισίως, εκλογές για την ανάδειξη του 8ου Διοικητικού Συμβουλίου του "Puerto del Tango" και τα πέντε μέλη του είναι τα εξής:

Πρόεδρος - Αρβανίτη Ελπίδα
Αντιπρόεδρος - Περσουφλιώτης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας - Ανδριάδη Αλεξάνδρα
Ταμίας - Λυρίτση Ειρήνη
Σύμβουλος - Σπανός Βασίλειος

Ευχαριστούμε που μας στηρίξατε με την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Ελπίζουμε να συνεισφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Όπως πάντα, όμως, χρειαζόμαστε την παρουσία σας και τη βοήθειά σας για να καταφέρουμε όμορφα πράγματα! Ο καθένας από εμάς αποτελεί ένα λιθαράκι και όλοι παρέα μπορούμε να χτίσουμε πολύ γερές βάσεις.

Το πλοίο στο λιμάνι του tango περιμένει να γεμίσει με το πλήρωμά του και το μαγικό είναι πως έχει απεριόριστο χώρο για αυτό.

Δε μένει παρά να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά όλα τα άτομα, τα οποία συνέβαλαν τόσο στη δημιουργία όσο και τη συνέχιση του συλλόγου και συνεχίζουν να τον στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Ελάτε να αισθανθούμε παρέα τις αγκαλιές, το πάθος, τη στοργή, την αγάπη, την κατανόηση και όλα όσα μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος μέσα από τη μαγεία αυτού του χορού.

Τι περιμένετε λοιπόν; Επιβιβαστείτε και vamos!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους: 
- Τηλέφωνα: 697 3546 877 (πρόεδρος), 697 4799 905 (γραμματέας)
- Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
- Μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο facebook:@PuertoDelTango

Με εκτίμηση προς όλα τα μέλη και φίλους του Puerto del Tango, αλλά και της κοινότητας του tango γενικότερα,

Η γραμματεία του συλλόγου, 
Αλεξάνδρα Ανδριάδη